Klachten en geschillen

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met je online gekochte artikelen en na ontvangt van de bestelling tevreden bent! Toch kan het gebeuren dat iets niet helemaal naar wens is. 

 

Klachten en geschillen

 

Wij hopen natuurlijk dat u blij bent met uw online gekochte artikelen en na ontvangt van uw bestelling tevreden bent! Toch kan het gebeuren dat iets niet helemaal naar wens is. 

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ding-do.com

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.