Ruilen en retour

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met je online gekochte artikelen en na ontvangt van de bestelling tevreden bent! Toch kan het gebeuren dat iets niet helemaal naar wens is. 

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, retourneren is bij ons dan ook geen probleem.

Ruilen en retour

 

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met je online gekochte artikelen en na ontvangt van de bestelling tevreden bent! Toch kan het gebeuren dat iets niet helemaal naar wens is. 

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, ruilen of retourneren is bij ons dan ook geen probleem.

 
Artikel niet correct? Of toch niet helemaal naar je zin?

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, een artikel terug te sturen of terug te brengen (herroepingsrecht). Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, heb je na annulering nogmaals 14 dagen om een product gratis retour te sturen. Je krijgt dan het volledige product bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Indien een product verzegeld is mag deze niet verbroken zijn. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Online ruilen is helaas niet mogelijk. Stuur de bestelling retour en bestel een nieuw product.

Retourprocedure

Vraag via de klantenservice een retour code aan. Hiermee kun je het pakket afgeven bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt en ontvang je direct een track en trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Retourneren is binnen Nederland gratis.

Terugbetaling

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Bij annuleringen van de order (voordat deze is geleverd is) wordt het bedrag automatisch binnen 5 werkdagen teruggestort. Betaling met een creditcard betekent bij non-afschrijving dat de reservering op de kaart direct wordt opgeheven.

Meer informatie over herroepingsrecht vind je in de algemene voorwaarden artikel 6