Over ons

Ding-Do B.V. is gevestigd in Schiedam. Met een grote passie voor de verkoop van aantrekkelijk geprijsde artikelen. Wij willen onze producten betaalbaar houden voor iedereen en daarom is onze missie om iedereen meer te laten printen voor minder geld. Je vindt in onze webshop een uitgebreid assortiment aan de goedkoopst mogelijke toners en cartridges. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn, dus laat het ons vooral weten of we iets kunnen verbeteren.

Groothandelprijzen voor iedereen!

Ding-Do is onderdeel van een grotere holding, namelijk ATS group bv. Een bedrijf met verschillende groothandels. Dankzij betrouwbare handelsrelaties en de logistieke efficiëntie in onze verkoopkanalen profiteer jij van zeer aantrekkelijke inkoopprijzen. 

Kwaliteit en service

Ons motto is dat printen in hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij de huismerk producten van G&G aan, welke een erg hoge kwaliteitsnorm hebben. We zijn ons er van bewust dat je mogelijk vragen hebt over de technische compatibiliteit die de huismerk toners & cartridges hebben. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat onze producten vergelijkbaar zijn met die van de A-merken en daarom zeer goed werken met de meeste printers. In de meeste gevallen hebben de huismerk producten zelfs een hogere capaciteit, dankzij de efficiënte vulmethodes. Ze zorgen voor consistente printprestaties en hebben een extra hoge betrouwbaarheid.

Veilig kopen in onze vertrouwde betaalomgeving

Koop veilig online alle inkt voor jouw Canon printer bij Ding-Do: de betrouwbare partner voor goedkoop printen. Je kunt gemakkelijk en snel via onze webshop bestellen en afrekenen in onze vertrouwde betaalomgeving. Wij zorgen er dan voor dat de cartridges zo snel mogelijk wordt bezorgd. 

Gratis geleverd vanaf € 40,-

Besteed je meer dan €40,-? Dan leveren wij de scherp geprijsde bestelling geheel gratis! Wacht dus niet langer en ga snel weer verder met printen met de topkwaliteit G&G cartridges.

Duurzaam printen en groen geleverd

Bij Ding-Do wordt duurzaam printen erg tastbaar. Zo bieden wij sommige producten aan in de vorm van circulaire cartridges. Dit betekent dat de originele inkt containers van A-merken professioneel worden gereinigd, vergroot en hervult. Daarnaast kun je op onze webshop ook cartridges kopen met een ecotank. Dankzij deze duurzame gereviseerde inkt containers letten we op onze ecologische footprint en kunnen we met z´n allen bijdragen aan een vermindering van de afvalstapel. Voor de levering werken wij samen met DHL, zij zorgen voor een klimaat neutrale levering.

Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Klantenservice

De klantenservice is bereikbaar op maandag t/ m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Magazijn en kantoor:

Van Heekstraat 7 
3125 BN Schiedam

Kvk nr. 81737599 – BTW nr. NL862201421B01 – IBAN NL76RABO0372540961

Social Media

Ding-do Magazijn en kantoor adres : Van Heekstraat 7, 3125 BN Schiedam
Webwinkel Keurmerk